Прокуратурата пусна записи как Божков изнудва братята Найденови /снимки/

Прокуратурата пусна записи как Божков изнудва братята Найденови /снимки/ Специализираната прокуратурата публикува записи от разговори между Васил Божков и братята Цветомир и Боян Найденови. 
"С оглед високия обществен интерес във връзка с водено разследване по досъдебно производство срещу организирана престъпна група с ръководител обвиняемия В.Б. и след разрешение от наблюдаващия прокурор по реда на чл.198, ал.1 от НПК, Специализирана прокуратура публикува четири броя аудио-файлове, съдържащи части от разговори. Същите са били обект на изследване по назначена по делото компютърно-техническа експертиза", съобщават от държавното обвинение. 
Специализираната прокуратура споделя разбирането, че българските граждани имат право на информация по въпроси, които представляват за тях законен интерес, се посочва още в съобщението.
Специализираната прокуратура ще продължи да информира българските граждани по дела с голям обществен интерес, при спазване на презумпцията за невиновност и без да застрашава хода на наказателното производство.
10.03.2020, 12:10 часа
1137 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha