Монтана победи с 2:0 Лудогорец II

Монтана победи с 2:0 Лудогорец II Монтана се наложи с 2:0 над младия тим на Лудогорец II /Разград/. Срещата от 22-ия кръг на Втора лига се игра пред празни трибуни заради коронавируса у нас.
В 25-та минута с прецизен удар от границата на наказателното поле Тони Тасев прати топката в сглобката на горния десен ъгъл на вратата на Дамянов.
В 38-та минута Бранимир Костадинов можеше да изравни, но Ваньо Илиев протегна крак и не позволи топката да влезе в мрежата на опразнената врата на Монтана. В 44-та минута  Хюсеин Кельовлуев проби от дясно и центрира, но в малкото наказателно поле Бранимир Костадинов и Димитър Митков се разминаха с топката. В 48-та минута Балджийски можеше да донесе спокойствие на домакините, но шутът му от воле би избит с плонж от Дамянов. В 84-та минута ударът на Кельовлуев мина до гредата на вратата на Монтана. В 86-та минута Тони Тасев бе съборен в наказателното поле на гостите, а Атанас Илиев бе точен от бялата точка за крайното 2:0.
Монтана: Орлинов, Христов, Михов /к/, В.Илиев, Цонков, Йорданов, Тасев, Д.Илиев, Ат.Илиев /89-Кръстев/, Балджийски /77-Цонков/, Минков /62-С.Георгиев/.
Лудогорец II: Дамянов, Будинов, Минков, Кельовлуев, Пр. Петров /к/, Димитров, Стефанов /60-Цв.Петров/, Илиев, Йорданов /88-Вълчев/, Костадинов /71-Чукалов/, Митков.
10.03.2020, 14:50 часа
394 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha