Луда надпревара във Врачанско! Полицаи стреляха по младеж с „Ауди“, опитал се да ги изблъска от пътя

Луда надпревара във Врачанско! Полицаи стреляха по младеж с „Ауди“, опитал се да ги изблъска от пътя Луда надпревара като на кино се е разиграла снощи във Врачанско между младеж с „Ауди А4“ и полицаи, научи агенция BulNews. 
Oколо 22.30 часа,  в село Крива бара, униформени подали сигнал за спиране на лекия автомобил, но водачът настъпил газта и продължил към село Хайредин. Служителите на реда започнали да преследват беглеца през селата Крива бара, Хайредин, Ботево, Бързина и Рогозен. 
Малко преди село Хайредин, шофьорът навлязъл в лентата за насрещно движение, принуждавайки движещите се по нея автомобили да излязат от пътното платно. 
Един от полицейските служители се опитал да респектира бандита като стрелял 3 пъти със стоп патрони в безопасна посока, но и това не дало резултат. Водачът направил опит да изблъска патрулката от пътя и продължил към Рогозен, където е бил спрян от служители на МВР. 
След като успели да укротят състезателя, служителите на реда установили, че зад волана на „Ауди“-то е 19-годишен жител на село Рогозен. Единственото му нарушение било, че колата е спряна от движение. Младежът се оправдал пред униформените, че това е причината да не спре на подадения му сигнал. 
Полицаите направили и проба за употреба на алкохол на водача, която се оказала отрицателна. 
За нарушенията са му съставени 3 акта по Закона за движение по пътищата и 1 акт по Закона за Министерството на вътрешните работи. 
Младежът е задържан в козлодуйското районно управление. 

Снимката е илюстративна. 
11.03.2020, 11:03 часа
4569 2
Коментари

Все още има надежда

11.03.2020, 18:29 часа
Млад е, нормално е да се е паникьосал, на този етап един хубав бой и малко добра дума ще имат добър възпитателен ефект.

хм

11.03.2020, 16:00 часа
Какви стоп патрони, защо не са му пръснали селендурската тиква?!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha