Само в BulNews! Ценко Чоков пристигна във Враца заради сделка за земя /снимки/

Само в BulNews! Ценко Чоков пристигна във Враца заради сделка за земя /снимки/ Бившият кмет на бунтовното село Галиче Ценко Чоков днес беше забелязан във Враца. Известният управник бе принуден да изчака на опашката пред местния клон на „УниКредит Булбанк“, където заради коронавируса пускаха само по един клиент, видя репортер на агенция BulNews. 
Настоящият общински съветник Чоков беше в компанията на врачанския бизнесмен Емил Цонков, който е един от факторите в района при сделките със земи и ниви. По неофициална информация в случая става въпрос за продажбата на земя в района на Галиче, която бившият кмет е решил да извади на пазара. Това е втората успешна сделка между двамата бизнесмени, които очевидно вече имат приятелски взаимоотношения.
Докато изчакваха да дойде техният ред за влизане в банката, двамата горещо обсъждаха извънредното положение в страната и борбата с коронавируса.
20.03.2020, 15:33 часа
11699 2
Коментари

kiko

20.03.2020, 20:29 часа
a toi ne beshe li pod domashen arest

Хан ко брат

20.03.2020, 15:59 часа
Е сеги, като доа Ценко на магароко и каже таа земя на моите прадеди дайте си ми я и почне да ви налита на бой ше видите!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha