Голи стриптизьорки доставят храна по домовете заради карантината /снимки/

Голи стриптизьорки доставят храна по домовете заради карантината /снимки/ Времената са трудни и извънредното положение промени доста аспекти на живота ни. Така например заведенията са затворени и да хапнем навън е невъзможно.
Затова пък услугите за доставка на храна по дома са в своя разцвет и можем да си поръчаме храна от любимо заведение. А в любимо заведение със сигурност се е превърнал Boober-Eats, макар че става въпрос за услуга в САЩ и по-точно щата Орегон и Портланд.
Става въпрос за стриптизьорки, които доставят храна на хората във време, в което в баровете, където по принцип работят, няма клиенти, работа, а на някои места са и затворени. Дамите носят храната по оскъдно облекло, само с къси панталонки и лепенки на гърдите.
Всъщност идеята възникнала като шега, но бързо се харесала от потенциални клиенти и момичетата решили да пробват. Стриптизьорките доставят храна от заведение, което предлага всякакви традиционни за САЩ храни, както и безалкохолни напитки. Клиентите трябва да разгледат менюто онлайн и да поръчат по телефон желаната от тях храна.
Момичетата носят храната на адрес, танцуват за няколко секунди и напускат клиента. Разбира се, всичко това се прави при спазване на разумна дистанция.
24.03.2020, 10:52 часа
3320 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha