Риалити звезда бременна от Дани Симпсън /снимки/

Риалити звезда бременна от Дани Симпсън /снимки/ Скандалният футболист Дани Симпсън очаква дъщеричка от риалити звездата Мелиса Рийвс. Това разкри приятелка на сексапилната мадама.
Преди това Рийвс качи снимка на бъдещото си дете и написа “Бебето на Мелиса и Дани”. Тя така и не уточни фамилията на бащата. Според приятелката й до момента футболистът на Хъдърсфийлд не е оказал никаква финансова или морална подкепа на бъдещата майка.
26-годишната Мелиса обяви, че е бременна през януари. Тя още не е оповестила публично кой е бащата. Бившият играч на "Лестър" също не коментира информациите в английските медии.
“Мелиса не получи помощ или подкрепа през цялата бременност, сподели приятелката на Рийвс пред “Дейи Мейл”. - Никога не е поискала и стотинка от Дани. Тя очаква да отгледа дъщеря си като самотна майка и няма търпение да посрещне бебето си.”
Близък до футболиста обаче е на коренно различно мнение. Аверът на Симпсън твърди, че той се е заклел да подкрепя емоционално и финансово.
“Мелиса разбира защо Дани не оповестява факта, че той е бащата на нейното дете, но тя каза, че той е страхотен зад кулисите”, обяви приятелят на футболиста.
Симпсън придоби скандална слава през 2016 година. Тогава той беше осъден за нападение над вече бившата си половинка Стефани Уорд, която е майка на 8-годишната му дъщеря Скай.
Футболистът беше арестуван, след като по време на семеен скандал опита да я удуши, а полицията бе викната от съседи, чули разпрата.
05.04.2020, 12:00 часа
2302 1
Коментари

Неам думи просто

05.04.2020, 13:03 часа
Баси новинъта, ковра и ритнитопковец ша си имат минико и оно кво ша стане?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha