Ето 5-те типа пениси и техните предимства

Ето 5-те типа пениси и техните предимства Да се говори за пениси може би е малко грубо, дори когато се прави по най-възпитания начин. От друга страна, има някои неща, които трябва да знаем за пенисите, за да можем да им се наслаждаваме пълноценно. Знаете ли, например, че има няколко различни типа пениси? Познаването на мъжката анатомия ще помогне и на двамата партньори да изпитат повече удоволствие от секса, използвайки специфични пози и техники според типа пенис.

1. Пенис "химикалка"
Както подсказва името, този пенис има формата на химикалка – равно, не много дебело тяло и заострен връх.
Предимства
Тази форма на пениса има много предимства, тъй като позволява проникване без дискомфорт. Тя може да се ползва от всяка позиция и е идеална за анален секс, защото върхът е по-тесен, което улеснява проникването и намалява болката или дискомфорта.

2. Пенис "скоба"
Често срещани са пенисите, които са леко закривени, най-често наляво или надясно. Макар кривината да се забелязва, обикновено тя не представлява проблем, ако не е много силно изразена.
Предимства
При слабо изразена кривина, добре е да се избират пози като мисионерската, които улесняват директното проникване. При останалите пози може да има дискомфорт. От друга страна, тази форма на пениса дава възможност за достигане и стимулиране на G-точката.

3. Пенис "чадър"
Известен е още като пенис "гъба" – с тънък и равен ствол и голяма, стърчаща глава.
Предимство
В сексуално отношение този вид пенис се счита за много стимулиращ, тъй като голямата глава осигурява повече дразнене и удоволствие, но при жени с тесни влагалища може да причини дискомфорт. Смяната на позите трябва да става внимателно и с повече лубрикант.

4. Пенис "банан"
Този тип пенис е по-тънък в основата, разширява се по средата и отново се стеснява към върха. 
Предимство
Малката глава не причинява дискомфорт при проникването, а същевременно дебелината на ствола осигурява много удоволствие по време на секс.

5. Пенис "показалец"
Този тип пенис е широк в основата и постепенно се стеснява към върха.
Предимство
Тази форма доставя много удоволствие в почти всяка поза без дискомфорт. Разбира се, това зависи и от анатомията на жената. Той е идеален и за анален секс, тъй като малката глава не причинява болка при проникване.

Както виждате, формата на пениса има значение. Но това, което е по-важно за щастлив сексуален живот е комуникацията между партньорите, доверието и желанието да изследваме телата си и да се научим как да доставяме и получаваме удоволствие.
04.04.2020, 10:00 часа
1890 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha