Секс съветник: Не ми гледай дупето, прекалено е сочно

Секс съветник: Не ми гледай дупето, прекалено е сочно Сексът е доста докачлива тема, особено ако не се чувстваме комфортно, докато го правим. И не заради уменията ни в леглото, а заради това, че не се чувстваме комфортно в кожата си. Несигурността от тялото не е нещо, от което трябва да бъдем засрамени. Слава богу, не е явление, което да не може да превъзмогнем.

1. Разхождайте се голи повече
Ако не ви е удобно в собствената ви кожа, вероятно няма да ви е удобно в леглото с никого. Ходенето голи е първата стъпка към преодоляването на несигурността в секса. Освободете се от дрехите си и се разходете на воля из дома си – преди това обаче се уверете, че пердетата са пуснати. Да не се окажете, без да искате, възбудител на шумен секс в спалнята на съседите.

2. Мастурбирайте повече
Кой каквото ще да ви разказва, мастурбирането е нещо здравословно. Това е нещо, което всеки прави. Да, дори тези, които твърдят, че това е нещо непознато в тяхната вселена, поне веднъж са се докосвали там, долу. Мастурбацията е чудесен начин за преодоляване на несигурността в леглото. Познаването на това, което харесвате, ще ви помогне да предадете това, което плътски ви допада на партньора. Повярвайте ми, колкото повече практикувате самозадоволяване, толкова по-добре ще се почувствате, когато трябва да оставите на някой друг да свърши работата.

3. Отпуснете се
Сексът, интимността и спането с някого трябва да носят комфорт. Ако сте с партньора си заедно от дълго време, то твърде вероятно е да се чувствате удобно с нето. Но ако все още изпитвате дискомфорт от голотата си било то заради размера на сексапилното ви дупе, или заради неособено големия пенис, най-добре е да се доверите на другарчето. Отпуснете се и му позволете да ви достави ултимативно удоволствие – без задръжки и уговорки.

4. Приемете себе си
Всеки има свои предпочитания в секса, свои начини да прави това или онова в леглото и собствени фетиши. Няма абсолютно нищо лошо в това, което харесвате. Ако ще се учите как да преодолеете несигурността в леглото, ще трябва да приемете, че това, което харесвате, е съвсем нормално – все пак изразява вашата натура, а от нея не би трябвало да се срамувате.

5. Практика
Сексът е забавен. Ако сте с подходящия човек, това може да бъде страхотно преживяване и колкото повече практикувате наслада в леглото, толкова повече тялото ще ви се отплаща с щедри оргазми. Така че защо не го опитате, практикувайте често размяна на ласки с партньора си. Кой знае, може честите кулминации да ви накарат да се чувствате по-удобно в тялото си.

6. Мръснишко говорене
Мръсните приказки в кревата може да бъде забавно нещо. Освен това е чудесен начин да се свържете с партньора си. Ако сте решили да говорите мръснишко, не се притеснявайте за това, което излиза от устата ви. Дайте воля на въображението си и оставете думите да се леят. Любимият сам ще ви покаже дали това, което чува, го смущава.

7. Забавлявайте се
Това е абсолютно най-важният съвет за преодоляване на несигурността в леглото - забавлявайте се. Предполага се, че сексът е забавен. Ако не се забавлявате, може да потърсите помощ за обсъждане на някои по-дълбоки проблеми, които може да имате. Сексът не трябва да е трудно и срамно нещо, особено с човек, когото обичате, и който обожава всеки сантиметър от вас.
05.04.2020, 10:00 часа
1934 2
Коментари

ох

05.04.2020, 18:52 часа
Явно е че статията е написана от жена.Жените постоянно мислят за секс и за това като се съберат в компали дрънкат глупости,за да изглеждат целомъдрени.

Всеизвестно е че:

05.04.2020, 10:41 часа
"Добрият майстор на голям тезгях работи ! "
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha