Възмутително! Вандали вилняха нощес в Бяла Слатина, има пострадали 16 коли и паметник /снимки/

Възмутително! Вандали вилняха нощес в Бяла Слатина, има пострадали 16 коли и паметник /снимки/ Неизвестни вандали са вилнели тази нощ в Бяла Слатина, научи агенция BulNews.
По неясни на този етап причини самозабравилите се хулигани са изкъртили около 3 кв.м  плочки пред шадравана в центъра на града и са съборили фигурите на мартениците, които създават атмосфера по време на извънредното положение.
Изпочупени са колчетата на млади фиданки, които трябва да ги държат изправени, докато укрепнат. Самите дръвчета не са пострадали.
Поруган е и паметникът на загиналите във войните. Всички венци и цветя са разхвърляни по площада, като гледката тази сутрин е била потресаваща.
Вандалите са безчинствали и на ул. „Васил Левски“, където 16 леки автомобила са с нарязани гуми.
Цялата тази агресия е проявена в момент, когато целият личен състав на районното управление е ангажиран с контрола върху хората, поставени под карантина и конвоира колоните от камиони от ГКПП "Оряхово-Бекет".
Въпреки това е създадена организация и всички свободни полицаи работят по разкриването на пияните, които успяха да вбесят със своите хулигански изпълнения хората от Бяла Слатина.
28.03.2020, 11:17 часа
7737 4
Коментари

бай георги

28.03.2020, 15:18 часа
това ако не са неграмоитни вандали от ромски пройзход който само знаят да искат но не и да дават , нека от тяхната общност поправят щетите

Лошо Седларов

28.03.2020, 12:01 часа
Не бойте се.И по-лошо ще стане.Горките възрастни по селата.Не им завиждам.МВР ни пази да не ходим на работа.А от престъпници ще ни пази Господ/Аллах/Буда/Конфуции...кой в каквото вярва.

Хаянчи

28.03.2020, 11:52 часа
А какво дреме общинската полиция, нали това е станало пред общината, нали има и камери !?

Сбъркана работа

28.03.2020, 11:24 часа
Бой, ама много бой, публичен и после 3 месеца да копаят канавки, метат и поддържат обществени места и на изпроводяк пак бой. Ето така ще станат хора, гаранция, ама нали не е демократично, а да притесняват, бият и ограбват невинни може.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha