Полицията разкри светкавично кои са вандалите, нарязали гумите на 16 коли в Бяла Слатина

Полицията разкри светкавично кои са вандалите, нарязали гумите на 16 коли в Бяла Слатина За броени часове полицията в Бяла Слатина разкри вандалите, вилнели тази нощ в центъра на града, научи ексклузивно агенция BulNews.
След бързи процесуално-следствени действия униформените установиха, че извършителите на хулиганските прояви от тази нощ са четирима млади цигани. По безспорен начин е доказано, че един 18-годишен и трима около 20-годишни роми са изпочупили шадравана в центъра награда, съсипаха украсата от мартеници и нарязаха гумите на 16 леки автомобила, паркирани на ул. „Васил Левски“. И четиримата са били пияни.
Вандалските действия идват в момент, в който органите на реда са изключително натоварени със служебните си задължения около извънредното положение. Въпреки това ченгетата разкриха за кратко време хората, които предизвикаха с действията си възмущение сред обществеността в Бяла Слатина.
Четиримата млади циганина са задържани в местното районно управление.
28.03.2020, 17:19 часа
12296 2
Коментари

Циганската смрад

30.03.2020, 10:15 часа
Яко цигане ! Да мрът ! Майка им ша еба ! Цял живот крадат ток вода и какво ли още не и накрая в това време на криза да лишат 15 семейства в тоя край с по 300-400 лв за гуми ! Мангалското племе на един самолет и към индия при братовчедите си !

wwww

28.03.2020, 21:36 часа
Davayte i tableti uchete gi ta da ni glasat po ubavo
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha