Този див Северозапад! Рожденик яде бой на празника си в Криводол, бори се за живота си във врачанската болница

Този див Северозапад! Рожденик яде бой на празника си в Криводол, бори се за живота си във врачанската болница Рожден ден в Криводол завърши с бой, научи информационна агенция BulNews.
Случилото се е от малките часове на тази нощ. Мъж от малкото градче поканил снощи няколко човека да отпразнуват личния му празник. Домакинът заедно с гостите се почерпили добре, след което между тях избухнала страшна разправия, която след груби думи и обиди прераснала в бой. Гостите ритали и удряли рожденика където видят, но се уплашили когато видели, че мъжът лежи в безсъзнание на земята и си тръгнали.
Свидетели на случилото се подали сигнал на 112. Минути след обаждането на адреса пристигнал екип медици, който закарал пребитият рожденик във врачанската многопрофилна болница.
В лечебното заведние мъжът е прегледан и настанен в хирургичното отделение с множество наранявания и отток на мозъка. По неофициална информация за живота му има голяма опасност.
Повече подробности се очакват от бюлетина на врачанската полиция в понеделник.
 
29.03.2020, 11:16 часа
9514 2
Коментари

кюскалци

29.03.2020, 13:07 часа
Получил е "подарък" за рожденния ден.

Да не е закачал Балдъзата ?

29.03.2020, 12:01 часа
Ако не прескочи, докладвайте на Годжи, че е от Коронавирус - той обича да съобщава такива новини, но от "камионите с трупове" сме още далеко!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha