11 секс съобщения, с които ще възбудиш половинката си до полуда

11 секс съобщения, с които ще възбудиш половинката си до полуда Чували ли сте за Sexting (сексинг)? Той вече официално е признат от сексолозите. Това е умението да пращаш мръснишки послания, с които да възбудиш половинката до полуда, поясняват те.
В днешно време, когато хората не пускат телефона от ръцете си, съобщенията (в която и да било социална медия или стандартните СМС-и) също се превърнаха във важна част от живота на всяка двойка.
„Сексингът не е само флирт. Това е начин за създаване на горещо сексуално напрежение в половинката“, казва сексологът и психологът Кейт Мойл и допълва: „Това е начин да се опознаете по-добре, да задълбочите отношенията си и да ги направите още по-интимни и благоговейни“.
Секстингът също е чудесен начин да увеличите желанието и очакването на половинката за среща. Освен това е и идеален и естествен афродизиак.  Мръснишките съобщения са идеална прелюдия към същинския полов акт, но освен това стимулират въображението и подобряват цялостното качество на секса. 
В допълнение те позволява да повишите качеството на ежедневната комуникация с половинката, а и създават усещане за радостно вълнение в отсрещната страна дори когато сте разделени.
Днес направихме списък от 11 секс съобщения, които спокойно може да напишете на половинката и да си гарантирате, че ще побъркате отсрещната страна от възбуда.
Ето няколщо правила за сексинг:

1. Мръснишките съобщения отключват въображението на партньор. Затова спокойно посред нощ може да изпратите на половинката (ако не спите заедно) следното съобщение: „Имах един много горещ сън и ти беше в него. Искаш ли да ти разкажа или щом се видим да ти покажа?“.
Друга опция е „Ако бях в леглото ти в момента, какво би искал да правя с теб?“.
Но веднага можете да продължите със следните съобщения: „Искам да те докосна! Искаш ли да знаеш какво мисля в момента?“.
В краен случаи това също е подходящо: „И днес нося нови бикини. Искаш ли да ги видиш на снимка или на живо?“.

2. След размяна на шеги и подходящи емотикони можете да преминете към по-дълбоки въпроси от сорта на: „Каква сексуална фантазия винаги си имал, но не си направил?“ или „Какво мислиш за секс играчките?“; „Каква сексуална поза винаги си искал да опиташ?“; „Ако можехте да правиш секс навсякъде, освен в спалнята, къде би го направил?“; „Какво те възбужда повече от всичко?“.

3. Примамването на партньор в спалнята ви също е част от секстинга, по-скоро е като флирт. Той постига същите цели като предишните въпроси - да събуди вълнението и очакването в половинката. И тук имате възможност да разгърнете въображението си на макс. Ето някои опции:
„Моето легло се чувства много самотно без теб! Искаш ли да легнеш възможно в него възможно най-скоро?“ или пък „Току-що взех душ, но настроението ми отново е мръсно“.
Обмяната на такива съобщения наистина може да създаде определено сериозно сексуално настроение. В крайна сметка сексът и флиртът се основават предимно на играта.
09.04.2020, 11:00 часа
2047 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha