Тодор Алексиев: В Хайредин няма паника, карантината се спазва

Тодор Алексиев: В Хайредин няма паника, карантината се спазва "Земеделски фирми и търговски обекти работят главно на територията на община Хайредин. В търговските обекти се спазват указанията да няма струпване на хора в затворени помещения и хората да изчакват навън на определено разстояние, а в земеделските фирми се работи на открито", съобщи кметът на община Хайредин Тодор Алексиев
"Земеделските фирми още не са започнали работа заради времето, в близките 10-15 дни някои от тях ще започнат да работят като неотложни агротехнически неща, там не виждам проблем, там няма струпвания на хора на едно място. Във всички населени места на територията на община Хайредин се спазват всички ограничителни мерки, влезли в сила със Заповедта на Министерство на здравеопазването", каза Алексиев.
"Движим се праволинейно по мерките, обявени от правителството, приемаме нещата съвсем сериозно. Хората изпълняват всичко съвестно и се радвам, че го приемат сериозно. В населението няма паника, просто приеха, че трябва да са под карантина и така". Има завърнали се жители от чужбина, те са по домовете си  и спазват задължителния 14 -дневен срок на карантина", добави той. 
30.03.2020, 10:54 часа
1150 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha