Ударна спецакция на полицията във Враца! Закопчаха двама дилъри с коктейл от наркотици

Ударна спецакция на полицията във Враца! Закопчаха двама дилъри с коктейл от наркотици Полицаи са задържали двама мъже от Враца за притежание на наркотични вещества по време на спецакция, съобщиха от областната дирекция на МВР в града. 
Вчера униформени са провели операция с цел противодействие на престъпления, свързани с разпространение и притежание на наркотични вещества. След разследване и проведени заградителни мероприятия, в 15.20 часа на улица в града е задържан 38-годишен врачанин.
При последвалия обиск, в него полицаите намерили 6 плика с бяло прахообразно вещество с общо тегло от 10 грама амфетамин и 1 сгъвка канабис, с тегло около 5 грама. Униформените претарашили и апартамента на мъжа, в който открили 7 полиетиленови плика със зелена суха листна маса с тегло от 59 грама канабис. Притежателят на наркотиците е задържан във врачанското районно управление. По случая е образувано досъдебно производство.
В хода на същата операция, в 19 часа, в търговски обект във Враца, служителите на реда обискирали 32-годишен мъж, собственик на обекта. В него те открили плик с метамфетамин. Под рафт в магазина намерили кутия, в която имало 4 плика с бяло прахообразно вещество с тегло около 6 грама матамфетамин. Ченгетата претърсили и автомобила му, който бил паркиран пред търговския обект. Във возилото полицейските служители открили плик с тегло около 39 грама метамфетамин. Мъжът е задържано във районното управление във Враца, а по случая е образувано е досъдебно производство.
От полицията в града допълват, че в рамките на последните няколко дни, това е пореден случай на разкрито престъпление по линия „Противодействие на престъпления свързани с притежание и разпространение на наркотични вещества“.
Припомняме, че на 27 март служители на областната дирекция на МВР задържаха 18-годишен младеж, в който бяха открити 28 сгъвки канабис с общо тегло 39 грама.

Снимката е илюстративна. 
31.03.2020, 10:53 часа
4607 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha