Крясъци и скандали на закритото заседание на общинския съвет във Враца

Крясъци и скандали на закритото заседание на общинския съвет във Враца На крясъци и скандали станаха свидетели врачани, които гледат днес онлайн заседанието на общинския съвет. То се провежда при закрити врати заради коронавируса.
Спокойствието в залата излезе извън контрол при изменението на бюджета на Враца за 2020 година. Съветникът от БСП Момчил Младенов поиска да вземе думата, но вместо коментар по бюджета той започна да анализира извънредната ситуация с COVID-19. 
Закачка от страна на Младенов към председателя на общинския съвет Нели Стоянова за секунди премина в крясъци, след като сенаторът й направи забележка да не го прекъсва.
Стигна се до там, че Младенов заяви „Вземете си бележка, за да не ви поискам оставката”.
Стоянова обаче също не му остана длъжна и с усмивка го предупреди да говори по същество и да се концентрира върху конкретно предложение. Последва заплаха от нейна страна, че ще му вземе думата, а Младенов избухна и започна да крещи по Стоянова, което накара колегите му да също да му повишат тон.
31.03.2020, 11:53 часа
3718 4
Коментари

Коки циганчето

31.03.2020, 17:37 часа
Тоя мандат ще бъде по-голямо лапане с Попова и Дакела защото има да връщам много парички от изборите и обществени поръчки съм обещал.

Далаверко Каменов

31.03.2020, 17:10 часа
Младенов предлагаше да се пренасочат парите към болницата , но бях инструктирал председателката на всяка цена да го заглуши. Имам 16 верни кучета в общинския съвет готови на всичко за да защитят парите на кмета за джипове и далавери.

И на края крясъци

31.03.2020, 16:56 часа
Кризата на 60-те при мъжете: Вече все не му става, а го измъчва, че жената е все доволна и засмяна - ЗАЩО ?

Таня

31.03.2020, 14:24 часа
Сенаторът Младенов е добре да поизчисти и дезинфекцира търговските си обекти, вмирисани, мръсни и крайно неприветливи, тогава да знае кое е редно и кое не!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha