Див Северозапад! Врачанин стреля с пистолет по шофьор на КПП край Монтана

Див Северозапад! Врачанин стреля с пистолет по шофьор на КПП край Монтана Врачанин е стрелял с пистолет по шофьор на КПП край Монтана, съобщиха от полицията в града на Огоста.
Случката се е разиграла вчера. Малко след 16 часа в близост до КПП-то в областния град, което е на пътя за Лом, се появил 62-годишен жител на града под Околчица. Той преминал пеша през полицейския пункт, след като се отдалечил от служителите на реда извадил газов пистолет "Екол Волга" и започнал да стреля, като в същия момент в близост преминал автомобил. Зад волана на колата е бил 43-годишен жител на Монтана.
Той обяснил пред униформените, че се прибирал от работа от цех на изхода на областния град. След като бил проверен на КПП-то, забелязал пешеходец, който се движел отстрани на пътя към Монтана и махал на автомобилите да спрат. Водачът намалил, без да има намерение да спира, при което пешеходецът насочил пистолет към него и е произвел изстрел. 62-годишният е задържан в полицейския арест на районното управление в Монтана за 24 часа.
По случая е образувано досъдебно производство.

*Снимката е илюстративна
03.04.2020, 10:39 часа
22204 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha