Само в BulNews! Потрошиха патрулка при масов бой в циганската махала на Бяла Слатина, има задържан

Само в BulNews! Потрошиха патрулка при масов бой в циганската махала на Бяла Слатина, има задържан Полицейски автомобил е пострадал при потушаването на масов бой в циганската махала на Бяла Слатина, научи ексклузивно агенция BulNews.
В днешния бюлетин на областната дирекция във Враца има съобщение за възникнал скандал около 2 часа нощес, при който е потрошен лек автомобил „Рено Клио“. Заради деянието е бил задържан 28-годишен мъж и е образувано досъдебно производство.
Разследване на медията ни установи, че всъщност става въпрос за масов бой между 2 цигански фамилии, при който е пострадала и една от патрулките, пристигнали в разгара на патакламата.
Докато униформените разтървавали озверялите мъже, един от тях ударил със стъклена бутилка предното стъкло на служебната кола и то станало на сол. Пияният циганин веднага бил задържан и всъщност това е обявеният 28-годишен жител на махалата.

Снимката е илюстративна.
04.04.2020, 21:29 часа
13902 2
Коментари

КЛАН КУС КУС

05.04.2020, 11:44 часа
- АБЕ БРАЧЕД КВИ СА ТИА С БЕЛИТЕ МАСКИ (КАЧУЛКИ) С ОГИН У РЪЦЕТЕ ? - МАЙКУУУУУУУ...ТЕ СЕГИ СТАНА СТРАШНО БРАЧЕД !

С този Вирус така се процедира !

05.04.2020, 10:13 часа
Ще чупят ли ? - и то полицейски автомобил ? Ееех, едно време цялата махала щеше да бъде изселена до някоя каменна кариера и следващите две поколения паразити щяха да чукат камъни и да ядат бой по 12 часа и да пеят революционни песни, а не маанета.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha