Kметът на община Борован инж. Десислава Тодорова поздрави медиците за празника

Kметът на община Борован инж. Десислава Тодорова поздрави медиците за празника Кметът на община Борован инж. Десислава Тодорова поздрави медиците по повод деня на здравето и професионалният празник на работещите в здравната система. 
Публикуваме поздравителния адрес без редакторска намеса: 

"Уважаеми лекари, уважаеми медицински работници,
Приемете моите най-сърдечни поздрави по повод 7- ми април – денят на здравето и професионален празник на работещите в системата на здравеопазването. Позволете ми да изкажа своето уважение към Вашата работа, упоритостта и всеотдайността, които са се превърнали в символ на Вашия професионален път.
Днес, повече от всякога човешкият живот зависи от Вас, от Вашата смелост, самоотверженост, кураж и сила.
Почитаме празника на хората, които с внимание  се грижат за здравето на всички нас! Вие уважаеми медици, сте се отдали на една благородна мисия. Мисия, за която инвестирате много от личното си време, дързост, разум и желание, за да се грижите за нашето здраве.
Световният ден на здравето е глобална инициатива, която приканва всички - от световните лидери до хората от всички страни, да се фокусират върху едно здравно предизвикателство със световна значимост.
Изразявам своята благодарност и признателност към Вас и Ви желая от все сърце да бъдете много здрави, смели и непоколебими в професионалните си ангажименти! Честит празник!"                                                                        

 
07.04.2020, 10:18 часа
857 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha