Дъщерята на самоубилия се д-р Генади Влашки от Лом: Баща ми беше велик!

Дъщерята на самоубилия се д-р Генади Влашки от Лом: Баща ми беше велик! Дъщерята на самоубилия се в понеделник д-р Генади Влашки от Лом публикува емоционално обръщение във фейсбук, с което разплака стотици в социалната мрежа.

Черна вест! Лекар от Лом се самоуби с изстрел в главата

Ина Влашка е събрала сили да се сбогува с баща си чрез тежък за четене пост, в който обяснява причините той да сложи край на живота си. В обръщението в негова памет тя благодари на всички негови колеги, които са се борили заедно с него с тежката диагноза „рак“, както и на неговите приятели. Цялата личност на д-р Влашки е събрана в думите на дъщеря му: Той беше велик!
Д-р Генади Влашки е завършил през 1993 г. Медицинския университет в Плевен. През 1994 г. работи в ТУБ-диспансер в Лом. Работил е и в ЦСПМ в Лом, в ОАИЛ-Враца. През 2014 г. придобива специалност „анестезиолог-реаниматор“. Работи в МБАЛ-Свищов, а от юни 2017 г. е част от екипа на СБАЛК-Плевен.
Само 4 дни преди да се самоубие със законно притежавания пистолет, той се е сбогувал с този свят чрез пост във фейсбук. На 2 април вечерта д-р Влашки вече е бил взел съдбоносното решение и това личи от думите му, останали завинаги след него: „Човек умира и богат и беден. И всеки сам си носи своя кръст, по-важното е да си бил полезен, преди да се превърнеш в шепа пръст“…
08.04.2020, 13:08 часа
12374 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha