Сърдит внук драсна клечката на къщата на баба си във Вършец

Сърдит внук драсна клечката на къщата на баба си във Вършец Внук е подпалил къщата на баба си във Вършец, съобщиха от полицията в Монтана.
Вчера, около 16.20 часа, в пожарната е получен сигнал за горяща къща, в която живее 83-годишната й собственичка. На мястото веднага се отзовали огнеборци, дежурен автопатрул и криминалисти. След бързата реакция на пожарникарите пламъците били потушени. При произшествието са изгорели 2 ъглови легла, дървен скрин, завивки дрехи и други дребни предмети, опушени са стените в стаята и в съседни помещения.
Възрастната жена разказала пред служителите на реда, че нейният 38-годишен внук е подпалил къщата й. Двамата са се скарали по-рано през деня, което ядосало внука, който по принцип живее в София и драснал клечката на стаята на баба си.
По първоначални данни от служителите на пожарната във Вършец пожарът е предизвикан умишлено. По случая са разпитани свидетели, които потвърждават, че внукът бил сам в дома на баба си по време на възникването на пожара.
38-годишният е задържан в полицейския арест в районното управление в Берковица за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

*Снимката е илюстративна
10.04.2020, 10:50 часа
6084 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha