Жена излезе въпреки карантината, върна се и откри мъртва изнасилената си дъщеря

Жена излезе въпреки карантината, върна се и откри мъртва изнасилената си дъщеря 13-годишно момиче бе изнасилено и убито, след като майка му излязла да купи храна по време на карантината заради коронавирус. Тялото на Ана Паола е открито в спалнята й в град Ногалес, Северно Мексико, пише "Дейли Стар".
Някой влязъл в къщата, докато жената била навън. Майката на жертвата разбрала за ужасяващото престъпление, когато бившият й съпруг й се обадил, за да й каже, че не може да се свърже с дъщеря си. Жената се втурнала обратно към вкъщи и заварила полицаите да чакат отпред. Те заявяват в свое изявление: „Жертвата е намерена в една от спалните и има признаци на насилие по лицето й, очевидно от удари".  
Чичото на жертвата от своя страна казва: „Някой е влязъл в къщата на братовчед ми в Ногалес. Изнасилили са и са убили племенницата ми, която беше на 13 години. Всякакви мисли за солидарност, гражданство и икономика са безсмислени. Днес Мексико, правителството и светът, вече не ме интересуват". Майката на жертвата каза в социалните медии: „Няма думи, които да обяснят чувствата ми. Искам само да благодаря, че моето момиче живя и светеше на Земята в продължение на 13 години и от днес ще свети на небето, танцувайки за вечността“. Случаят предизвика масово възмущение и хаштагът #JusticiaParaAnaPaola (Справедливост за Ана Паола) започна да се разпространява в Twitter.
Феминистка група, базирана в Мексико, разпространява изображение на Ана със съобщението: „Пълни с ярост и болка, ние искаме справедливост за 13-годишното момиче Ана Паола, убито в Ногалес, Сонора. Не пипаш момичета, не ги изнасилваш и не ги убиваш".
Разследването продължава.

 
13.04.2020, 14:38 часа
3740 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha