Какво искат жените от мъжете докато ги задоволяват орално

Какво искат жените от мъжете докато ги задоволяват орално Да нямаш проблем, пардон - да искаш да отидеш на юг по време на сексуалната игра - е само половината (окей, може би 70%) от битката. Оказва се, че простото практикуване на орален секс често не е достатъчно - и тук си има пинизи; има неща, които никога (повече) не бива да правиш, има и в къде да се развиваш. Следващите 12 уточнения събрахме от самите дами, принудени да търпят пръхтящата ти физиономия в най-съкровените си части.

1. Вагината не къса езици - няма причина да се страхуваш от нея.
Все пак живеем през 2020-а, съответно мъжете нямат абсолютно никакво извинение да се гнусят от оралния секс, ако партньорът им се кефи. Всичко всъщност е напълно в реда на нещата.

2. Да те питат дали ти е хубаво на всеки 30 секунди е досадно.
Също - разсейва фокуса от най-важната цел, сещаш се. Някои от жените изпадат в медитативно състояние, докато мъжът е долу - но им е много трудно да се наслаждават на случващото се, ако нонстоп получават въпроси: "Ами така?! Така как е?! Готино, а?". Като че заслужаваш награда, задето си напипал точното място! Ако внимаваш, ще знаеш кога правиш нещо "готино".

3. Употребата на цялата уста като прахосмукачка НЕ причинява оргазми.
И това е меко казано. Чувството, което дамите изпитват, описват по следния начин: "Като че вагината бива изсмукана в аеродинамична тръба". Сам разбираш, че не е яко! Женската анатомия има много детайлни и деликатни специфики - и ако я третираш като тенис топка, която опитваш да погълнеш, няма да постигнеш никакъв успех!

4. Не е задължително да избършеш устата си след това, но със сигурност го направи от учтивост.
Едва ли си гледал "Сексът и градът" (пази, Боже!) - но нашите съветнички моментално ни го навряха в очите! Ако някога бъде издаден наръчник по орална любов, това уточнение със сигурност ще бъде включено на челно място. Искаш ли да направим лек паралел? Как би се чувствал, ако те целуват с лице, омазано със собствените ти... сокове? Разбрано, нали?

5. Фактът, че сексът е "орален", не е пречка за използване на други органи.
И изобщо нямаме предвид Долуподписания - ако си въртял език в продължение на десет минути без явен резултат, значи трябва да приложиш някаква доза креативност. Пръстите ти са добър старт, хипотетичната играчка (по желание) - също. Вкарвай златните резерви в първия удобен момент!

6. Жените тайно харесват комплименти като: "Много си вкусна!" и "Много си красива долу!" (окей, това е странно, ама ще свикнеш).
Оралният секс понякога се приема като нещо "неловко", тъй като лицето на единия от партньорите е заровено в интимните части на другия - и подобни реплики могат да стопят ледовете. Имай предвид, че несигурността на нежния пол по отношение на вагините им е нещо напълно реално, особено с постоянното им желание да миришат на букет от рози. Това обяснява колко важен е комплиментът по отношение на южните им региони.

7. Не се дърпай в момента, в който тя (евентуално) свърши.
Женските оргазми по принцип не продължават половин секунда - когато достигнат кулминацията, нервните им окончания буквално са подпалени, тъй че всичките ти действия се умножават по един милион. Продължи още минутка (или пет), за да им доставиш още по-голямо удоволствие, преди да се отдръпнеш.

8. Монотонното близане (като близалка) не е най-възбуждащият начин.
Това не означава, че трябва да променяш траектории и маршрути през цялото време, но със сигурност и не бива да хващаш един ритъм и една локация с надеждата, че тя в крайна сметка ще свърши.

9. Ако се дразниш, че не свършва, просто поискай съвет.
Повечето жени не биха отказали да ти дадат някакви галантни насоки, тъй като долу има много неща за вършене. Пък това би било от полза и на двамата.

10. Прекаленият натиск не е приятен, дори напротив.
Само клиторът разполага с 8 хиляди нервни окончания (в сравнение с 4 хиляди в пениса). Тоест - оралният секс трябва да бъде прилаган с половината интензитет на френетичната ти мастурбация. Разбира се, че има разлика между всяка жена - но лекият натиск винаги е за предпочитане пред мощното забиване на езика там.

11. Подобно на реалния секс, различните пози са за предпочитане.
Изобретателността ти - пак подчертаваме - е адски важна. Не се страхувай да пробваш различни неща - оралният секс невинаги трябва да бъде в мисионерската позиция.

12. Със сигурност ще ти отнеме време - тъй че се настани удобно.
Причината не се крие във факта, че нежният пол свършва по-трудно (това дори не е вярно), а се дължи на доста различни фактори (от една страна е неловко да ти ровичкат между краката с муцуна, от друга - може би все още не си наясно какво точно изисква от теб конкретната жена). Ако вече стане прекалено дълго и усетиш схващане във врата, просто се надигни и попитай дали има още нещо, което би желала от теб сексуално.
01.05.2020, 10:00 часа
1780 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha