Бившият кмет на Видин Огнян Ценков и Калин Каменов напускат ГЕРБ

Бившият кмет на Видин Огнян Ценков и Калин Каменов напускат ГЕРБ На 22 април в общинската организация на ПП ГЕРБ във Видин са депозирали своите заявления за напускане на партията двама нейни членове – бившият кмет на града Огнян Ценков и Калин Каменов, съобщиха от офиса на ПП ГЕРБ-Видин.
„Ще удовлетворим желанието им. Вчера намерихме на вратата на офиса на ГЕРБ, понеже сега не работим с пълно работно време, заявление от Калин Каменов и Огнян Ценков, които по собствено желание напускат ПП ГЕРБ. Мисля, че това трябваше да се случи доста по-рано. Моите очаквания за по-ранно подаване на тези заявления за напускане бях свързани с това, че първо Изпълнителната комисия преди Коледа обяви решението си и след това те самите, основно Огнян Ценков, многократно, официално и неофициално заявяваха, че започват да работят по нов политически проект, което дава основание за тези очаквания", коментира народният представител Владимир Тошев, областен координатор на  ПП ГЕРБ.
Според него, сега на дневен ред е двамата да подадат заявление за напускане на Общинския съвет. Оставането им като членове на групата общински съветници от ГЕРБ в Общинския съвет –Видин е въпрос на морал и ценностна система, посочи депутатът.
"Те напускат ПП ГЕРБ, но не са декларирали и не са обявили своето желание пред Общинската избирателна комисия, че напускат и Общински съвет Видин, а би трябвало да свършват и това действие, защото те са избрани от листата на ГЕРБ, представители са на ПП ГЕРБ в Общинския съвет, което означава, че макар, че досега не го потвърждаваха с нито едно свое действие или гласуване в Общинския съвет, те изпълняват програмата и политиката на партията и в Общината, и на национално равнище.. Очаквам в най-скоро време те да си подадат и молбата за напускане на Общински съвет Видин", коментира Тошев.
Съгласно Устава на ПП ГЕРБ, при подадено заявление за напускане на партията и организацията, желанието се удовлетворява незабавно. Така от 22 април т. г. Огнян Ценков и  Калин Каменов се отчисляват от ПП ГЕРБ, местната организация и не са нейни членове, уточняват от офиса на ПП ГЕРБ във Видин.
23.04.2020, 18:09 часа
6636 3
Коментари

Инекс

23.04.2020, 20:05 часа
Пишете си каквото искате аз взех всички общински имоти и терени и сега вдигам къщички и блокове на четири етажа за продажба за да има и за брат ми.

Илиян Пи.......та

23.04.2020, 19:37 часа
Аз се притесних, че с любимият ми брат се разделяме, а имаме общи сметки в Сувенирната палата и сега започнах легендарната Спортната зала в у-ще " Хр. Ботев ".

далаверко

23.04.2020, 18:30 часа
Може ли и във Враца да има такава новина ще бъде голям празник три дни, не вярвам при тава голямо лапане и нова къщичка на хижата.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha