Кейла Симънс смени волейбола с „Инстаграм“ /снимки/

Кейла Симънс смени волейбола с „Инстаграм“ /снимки/ Израснала в семейството на спортисти във Флорида, Кейла Симънс е орисана да се занимава със спорт в един или друг момент от живота си. И точно така се и случва.
Родената през септември 1995 г. блондинка е мажоретка в продължение на пет години и със своя състав печели три национални шампионата. След това заради ръста си от 175 см Кейла се насочва към волейбола и помага на тима на училището си да спечели четири титли на окръга.
Впоследствие, продължава с волейбола и в колежа с екипа на университетския Маршал, като специалисти я описват като една от най-добрите състезателки в отбора.
Но в колежа това, което в момента помага най-много – тялото , носи и негативи.
„Хора от администрацията на училището ми казаха, че снимките, които публикувам, са неподходящи, и в един момент дори ме накараха да изтрия профила си в Инстаграм“, споделя Кейла.
"Бях смазана, защото не можех да се чувствам добре в кожата си и да практикувам спорта, който обичам. Впоследствие, разбрах, че хората могат да повлияят на начина, по който мислиш за себе си. Но аз съм, която съм. Добре ми е така и няма нищо лошо в това да си уверена и да имаш самочувствие!“, твърди тя.
Все пак, Симънс решава да не се занимава с волейбол, нито с журналистика, която учи в колежа. Вместо това се пробва в маркетинга, като се подвизава и като модел.
Баща, който е играл бейзбол за университета във Флорида, сигурно си е мечтал дъщеря му да тръгне по пътя на спорта, но уви. А спортното потекло върви още едно поколение назад, като прадядо е бил питчър на "Питсбърг Стийлърс" (тогава "Питсбърг Пайрътс").
През 2019 г., когато мъжкото списание Sports Illustrated „отвори“ страниците си за непрофесионални модели и организира онлайн кастинг, Кейла бе една от записалите се, но така и не стигна до списанието.
Това обаче не попречи да си изгради сериозна аудитория от над 420 хиляди последователи в “Инстаграм” и да работи като модел за други издания.
30.05.2020, 12:00 часа
1981 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha