Ето 3 сигурни признака, че половинката кръшка

Ето 3 сигурни признака, че половинката кръшка Всички ние искаме половинката да ни е вярва и да не се тормозим от мисли дали ни (или ще ни) изневерява. Предателството от страна на половинката ни обаче може да бъде уловено още в началния етап. Оказа се, че има точно три признака, които издават, че човекът до нас ни мами.
Най-често първите признаци, чрез които можете да разберете, че половинката ви крие нещо, е паролата на телефона, която е внимателно скрита от вас. Не казваме, че човек не трябва да има и лично пространство, но замислете се какво пък толкова трябва да крие от вас, че да слага парола, която да не знаете. В крайна сметка, ако нямате какво да криете, тогава паролите са безполезни.  Но не бива да отивате твърде далеч. За някои хора това е психологически момент. Можете да помолите любимия човек да сподели паролата с вас и заедно да разгледате каквото ви интересува. Така всички съмнения ще изчезнат… или пък ще се докажат – знае ли човек.
Втората аларма, за която трябва да следите са постоянни закъснения след края на работния ден. Но отново си струва да оцените рационално ситуацията въз основа на реалностите, в които живеете. Интересувайте се какво се случва с половинката ви извън дома: на работа, с приятели и т.н., и защо се налага да закъснява толкова. 
Друг знак, че нещо може да не е ок във връзката ви е ако човекът до вас изведнъж се промени и започне да прави неща, които доскоро не е правил. Например започнал е да ходи (по свое желание) често до магазина, да изхвърля боклук или пък излиза „Ей, тъй – да подиша чист въздух и да се разходи“. 
Преди обаче да набедите половинката, че изневерява е по-добре да седнете и да поговорите с цел да разберете защо навиците му са се променили. Може да има проблеми, които не иска да сподели с вас или пък просто търси нови хоризонти, нови хобита и дейности. 
Преди обаче да се паникьосате и да решите, че човекът до вас ви изневерява е добре да се сетите, че всички сме хора и постоянно се променяме.
Единственият сигурен начин за това да имате пълно доверие на половинката е да общувате, да си вярвате и да споделяте.
Ако все пак има изневяра в една връзка, то по-добре я прекъснете – триъгълникът винаги носи бели и страдание за всички, които са в него, а често пъти и на много други невинни „жертви“ (като деца, роднини, приятели и т.н.).
11.05.2020, 10:00 часа
1113 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha