Пазарите в община Борован отново започват работа от утре

Пазарите в община Борован отново започват работа от утре От 9 май се възобновява дейността на кооперативните пазари в община Борован, като участниците – производители и купувачи, следва стриктно да спазват мерките за безопасност, разписани в Заповед на Министъра на здравеопазването.
Със Заповед на кмета на Община Борован инж. Десислава Тодорова се въвежда пропускателен режим за пазарните дни:
Пазарът в село Борован ще се провежда в неделя от 8.30 часа до 12.30 часа. Входът ще е откъм ул. „Славко Ценов“, а изходът - откъм ул. „Иван Вазов“.
Пазарният ден в село Малорад също ще е в неделя от 8.30 ч. до 12.30 часа, с вход откъм ул. „Петър Къчев“ и изход откъм ул. „Георги Димитров“.
В четвъртък от 8.30 часа до 12.30 часа ще се провежда пазарът в село Добролево, с вход откъм ул. „Благой Монов“ и изход откъм ул. „Дружба“.
И пазарният ден в село Нивянин ще е в четвъртък от 8.30 часа до 12.30 часа Входът ще е откъм ул. „Димитър Илиев“ и изходът откъм ул. „Иван Вазов“.
В пазарните дни ще се осигури полицейско присъствие, с цел опазване здравето на продавачите и купувачите, предотвратяване струпването на хора и за определяне задължителното еднопосочно движение в рамките на пазарите.
Служители на община Борован и съответните кметства ще дежурят по график и също ще контролират достъпа на клиенти.
Контролът по разписаните мерки е възложен на органите на МВР, РЗИ и председателя на Общинския кризисен щаб Таня Петкова.
08.05.2020, 08:25 часа
1472 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha