Изпълнителният директор на МБАЛ „Христо Ботев” поднесе специални благодарности на кмета Калин Каменов

Изпълнителният директор на МБАЛ „Христо Ботев” поднесе специални благодарности на кмета Калин Каменов Специална благодарност към врачанския градоначалник Калин Каменов и всички дарители поднесе изпълнителният директор на МБАЛ „Христо Ботев” д-р Петър Керемедчиев. Поводът е за това, че са помогнали на лечебното заведение в този труден момент в борбата срещу коронавируса.
„Искам да благодаря и на кмета Калин Каменов, защото под негова егида се сформира дарителски фонд, където минават доста средства специално за финансиране на неща свързани с COVID-19. Всички тези костюми за многократна употреба, маски,  щитове, ръкавици, в голямата си част са за нас безвъзмездни“, допълни д-р Петър Керемедчиев.
По груби сметки към момента финансовите дарения за болницата са около 400 000 лева. С част от даренията е финансирано дооборудването за стерилизация, както и закупуването на операционен микроскоп, специален пациентски монитор и редица други.
„Аз съм изключително благодарен, защото и в най-смелите си мечти не съм очаквал такава съпричастност“, заяви д-р Керемедчиев, като не пропусна и изкаже благодарност и към десетките граждани, фирми, служители на банки, дори и служители в детска градина, без която помощ болницата е нямало как да се справим.
07.05.2020, 15:17 часа
1460 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha