Полицейска гонка в Бургас завърши с удар в паметник

Полицейска гонка в Бургас завърши с удар в паметник

Полицейска гонка завърши с удар на кола в паметник в пешеходната зона на Бургас. Около 23:30 ч. лек автомобил не спира на полицейска стоп палка. Полицията тръгва след колата и след около километър водачът рязко свил и тръгнал по основните пешеходни зони на града. За щастие, няма пострадали хора. Автомобилът е управляван от 39-годишен мъж от Сливен. В колата бил и 27-годишен бургазлия. И двамата са с богато криминално минало. Пробите им за алкохол и наркотици са отрицателни. Номерата на колата обаче са били фалшиви. Мъжете са задържани за 24 часа. 
В 06:30 ч. пък луксозен джип помля 6 паркирани коли на тиха улица в центъра на Бургас. 22-годишният водач, който няма шофьорска книжка, е направил опит да избяга.
Живеещите в района разказаха, че са се събудити призори от силен трясък. „Чух удара и докато вдигна щората, колата вече беше изчезнала. Веднага звъннах на съседката“, разказа очевидецът Жина Меранзова.
Скъпият джип е спрян само на две пресечки след мястото на верижната катастрофа със свалени номера.
Собствениците на пострадалите автомобили настояват да се прегледат записи от охранителните камери в центъра на града, за да се установи скоростта, с която е карал шофьорът.
В момента полицията издирва вторият младеж ,който според очевидци е бил в колата.

09.05.2020, 13:44 часа
905 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha