Кметът на Бяла Слатина към медицинските сестри: Вярвайте в себе си, в своя опит и възможности

Кметът на Бяла Слатина към медицинските сестри: Вярвайте в себе си, в своя опит и възможности Кметът на община Бяла Слатина инж. Иво Цветков пусна поздравителен адрес до медицинските сестри, по повод професионалния им празник.

"Уважаеми медицински сестри,
По повод днешния световен ден на сестринството, освен традиционните думи към Вас за здраве, късмет и лично щастие, искам да Ви пожелая още нещо – вярвайте в себе си, в своя опит и възможности. Убеден съм, че най-добрата мотивация да изберете тази професия са милосърдието и човеколюбието. Благодаря ви от свое име и от името на жителите на община Бяла Слатина за милосърдието, грижите и търпението, които полагате всеки ден и час в своята най-хуманна професия. Достойна за преклонение е волята, помощта и опората, които оказвате на своите пациенти.
Днес нашата признателност е за всички, работещи в системата на здравеопазването, които са на първа линия срещу опасността, наречена COVID-19. Продължавайте да работите активно, усъвършенствайте своите знания и умения и запазвайте в себе си живо чувството за човечност.
Радваме се, че Ви има и че се борите за живота на всеки един пациент, рискувайки собственото си здраве. Поклон за всичко, което правите за нас – Вашите пациенти!
Честит празник!".
12.05.2020, 16:08 часа
560 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha