Турски футболист призна, че е убил сина си в болница

Турски футболист призна, че е убил сина си в болница Турските власти са арестували футболист, който призна, че е убил петгодишния си син, докато детето било лекувано в болница по подозрения, че е заразено с COVID-19, предаде АП.
Джевхер Токташ, на 32 години, се е предал на полицията и е признал, че е задушил сина си с възглавница на 4 май, съобщи Анадолската агенция.
Смъртта на момчето първоначално не изглеждала подозрителна, макар че тестът му за COVID-19 се оказал негативен. Тялото му е ексхумирано като част от разследването.
Хабер Тюрк съобщи, че Токташ, който в момента играе в отбора от аматьорската лига "Бурса Йълдъръмспор", признал, че се е опитал да задуши сина си, защото не го обичал, а се е предал на полицията 11 дни по-късно, защото имал угризения на съвестта.
Момчето било прието в детската болница в северозападния окръг Бурса с кашлица и висока температура на 23 април, и било поставено в изолация заедно с баща си.
Бащата го задушил с възглавница, след което повикал помощ, казвайки, че състоянието на детето се е влошило. Детето било откарано в интензивното отделение, където починало два часа по-късно.
Все още не е определена дата за съдебен процес.
14.05.2020, 15:48 часа
911 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha