В Монтанско не се спряха: Двама нарушиха наложената им карантина

В Монтанско не се спряха: Двама нарушиха наложената им карантина Двама от Монтанско са нарушили наложената им домашна карантина, съобщиха от полицията в областния град.
Вчера, около 11 часа, служители на реда от районното управление във Вършец са посетили дома на 46-годишен жител на село Спанчевци, който е без налични симптоми на коронавирус, но с наложена домашна карантина. При проверката на адреса мъжът не е установен. По данни на близките му отишъл до магазина за хляб. Към 11.20 часа е установен в центъра на селото, където наливал вода от чешмата, направена на минерален извор. За случая е уведомен дежурен прокурор при Районна прокуратура Берковица.
В същия ден, в полицията в Лом, е получен сигнал от лекар. Той съобщил, че кабинетът му бил посетен от 59-годишен местен жител, който му показал документ, че е поставен под карантина. На място са изпратени униформени за установяване на 59-годишния, поставен под карантина, но при посещението не е открит. Около 15.15 ч. при обход на района е намерен на ул. "Софийска" в крайдунавския град.
По случаите са образувани досъдебни производства.


*Снимката е илюстративна
21.05.2020, 12:29 часа
1155 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha