Регионалното управление на образованието във Видин обяви конкурс за свободно работно място

Регионалното управление на образованието във Видин обяви конкурс за свободно работно място Регионалното управление на образованието във Видин е обявило свободно работно място, научи агенция BulNews.
Позицията е за длъжността „Старши експерт“ в отдел "Административно-правно, финансово-стопанско и информационно обслужване".
Основните задължения за избрания кандидат ще са да провежда политика и реализира дейностите на РУО в областта на използването и разширяването на управленската информационна система на образованието. Също така ще трябва да предлага решения по предоставени за съгласуване материали, отнасящи се до информационните системи и технологии. Областите на дейността му ще са са свързани с анализиране на информационните потребности на РУО, държавните и общински училища, детски градини и обслужващи звена на територията на областта и предлага решения за тяхното удовлетворяване.
Мераклиите да заемат свободната позиция трябва да имат минимална степен на завършено образование – Бакалавър, както и поне година професионален опит.
Минималният размер на основната заплата е 1 155 лева.
Конкурсът ще се проведе в два етапа, първият от които, ще е решаване на тест. Втората част от подбора на кадри ще се състои в интервю с желаещите да заемат позицията.
Документи ще се приемат до 26 май в Регионално управление на образованието във Видин, което се намира на пл. „Бдинци“ № 2, на 12-ият етаж.
22.05.2020, 08:35 часа
1760 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha