Николай Марков: Бойко Борисов е заложник на ДПС

Николай Марков: Бойко Борисов е заложник на ДПС Икономическият авангард на ДПС във властта е повече от видим: Пеевски, Й. Цонев, Горанов. Собствеността на Нова телевизия също е видима. След като "журналисти" от канал 3 се прехвърлят в Нова телевизия и заемат ключови места още ли имаме въпроси кой е собственик! Аз нямам.
Действията на ДПС имат цикличен характер - първо скрита подкрепа, а след разпалване на предварително замислената икономическа криза излизат на бял кон в управлението. Като спасители! Добре са го измислили.
Но над Сараите вече се издига пушек, а където има такъв има и огън. Не за пръв път гори. Да се надяваме пречистващ огън. Дезинфекциращ. Спасителен. В противен случай ще продължат да плуват по брега на морето трупове на служители от НСО без никой да се интересува защо и как. Както не се интересува никой, защо някои ключови играчи си пръскат главите в райската градина на султана. Порциите.
Борисов е обикновен заложник и това е повече от ясно. Той няма и качества да бъде друго. Никога не е имал мозък за повече. Зная, че много го привиждат като лъв, но същността му е друга. Алексей Петров я показа на всички, но малко го разбраха. И помнят. Сега я показва и Черепа. И други ще го направят. Това вече е проблем.
Имаме много голям проблем!
Кой управлява България? Това е главния въпрос. Имената и ролите на артистите на сцената нямат значение. Те са бити карти и са дали съгласието си за това. Осребряват. Правовата държава, обаче, е съвсем друга работа!!! Далеч от гешевата простотия и примитивизъм.
Много далеч!
Кой управлява България? Труден въпрос. Все още без отговор. Докато няма достатъчно надежден тест за доказване ще бъдем в неведение. И докато във всяка полска мишка виждаме лъв. България е държава на хиляди години и разцъфтява с божествено ухание само в ръцете на истински българи. Не на предатели. Такова цвете е тя. Планинско. Нежно.
Красиво.

Николай Марков, фейсбук
21.05.2020, 18:55 часа
1106 1
Коментари

валери

21.05.2020, 20:19 часа
Браво!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha