Училището в село Търнак отбеляза 24 май

Училището в село Търнак отбеляза 24 май ОУ "Георги Стойков Раковски" в село Търнак отбеляза майските празници, коити завършват с 24 май - Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост, съобщи директорът Яница Бочева.
"Продължихме традициите и отбелязахме празниците. В условията на дистанционно обучение учители и ученици и тази година вложиха труд. Като за всеки от тях подготвиха различни изяви. Учителката по български език и литература г-жа Красимира Милчева подготви петокласничката Катя Таскова за участие  в конкурса рецитал с две стихотворения за 24 май, с които бяха направени три видеоклипа. С това си участие ученичката се класира на първо място. Тя подготви и анкета за 24 май за училищния вестник "Час и междучасие”. Празничният брой  на вестника за Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост, подкрепен с интересни материали и множество снимки от училищния живот, изготви г-жа Милчева.
Майските, почти  "виртуални” празници в училище,  завършат с презентация под надслов "Един неразделен клас" за завършване на учебната година, изготвена от г-жа Светла Върбанова, класен ръководител на 4. клас. Всички изяви на учениците и учителите, подчинени на празничния майски календар, Екатерина Неновска, учител по ИТ, обобщи във видео филм на тема "Майски празнични дни – 2020”.
23.05.2020, 15:47 часа
810 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha