Извънредно! Жестока катастрофа затвори пътя между Враца и Криводол /снимки/

Извънредно! Жестока катастрофа затвори пътя между Враца и Криводол /снимки/ Тежка катастрофа е затворила преди минути пътя между Враца и Криводол, видя първо репортер на BulNews.
Лек автомобил „Мерцедес“ с врачанска регистрация е пътувал от Криводол към областния център, когато на ляв завой шофьорът е изгубил контрол над колата, ударил се с висока скорост в лявата мантинела и се е влачил около 100 метра по асфалта. Зад волана на немското возило е бил около 20-годишен младеж от Криводол.
На мястото е пристигнала линейка, която транспортирала водача във врачанската болница. Материалните щети по колата са сериозни, цялата предница е размазана.
Вероятната причина за тежкия инцидент е пропадане на новоремонтирания път, което явно е направило автомобила неустойчив. В момента на мястото има дежурен дознател от районното управление във Враца, който работи по документирането на пътнотранспортното произшествие. Водачът е тестван за употреба на алкохол с дрегер, като резултатът е бил отрицателен.
На мястото е пристигнала Пътна помощ, която да премести съсипаната кола. Очаква се пристигането на пожарна, която да измие асфалта от разлятото масло.
Едва след това пътят, който е затворен и в двете посоки, ще бъде отворен за движение.
23.05.2020, 20:54 часа
11691 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha