Скандал в Криводол! Заловиха сина на общински съветник с наркотици, арестуваха го

Скандал в Криводол! Заловиха сина на общински съветник с наркотици, арестуваха го Заловиха сина на общински съветник от Криводол с наркотици, научи информационна агеция BulNews.
Случилото се е от тази нощ, съобщиха от МВР във Враца. Малко след полунощ полицейски патрул спрял за проверка в Криводол лек автомобил „Фолксваген Пасат”. Колата била управлявана от 20-годишния Ж. Ж. от село Осен, който се оказал син на общинския съветник Йордан Желязков. В предишния общински съвет на Криводол той беше част от ДПС, но в момента е от нова политическа сила – БДЦ.
Униформените направили тараш на автомобила на младежа, при който открили 3 черни полиетиленови пликчета. В 2 от тях ченгетата открили зелена суха листна маса, а в 3-тото бяло вещество. При направата на полеви наркотест намереното реагирало на канабис и амфетамин.
Полицаите направили на 20-годишния проба за употреба на наркотични вещества, като уредът отчел положителен резултат за наличие на амфетамин.
На същия е издаден талон за медицинско изследване, което той отказал да направи и му е съставен акт по закона за движение по пътищата.
Младежът е задържан за срок от 24 часа във врачанското районно управление, а по случая е образувано досъдебно производство.

*Снимката е илюстративна
24.05.2020, 15:27 часа
7649 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha