Oбщина Бяла Слатина продава атрактивни имоти с възможност за разсрочено плащане, ето кои са те

Oбщина Бяла Слатина продава атрактивни имоти с възможност за разсрочено плащане, ето кои са те Община Бяла Слатина предлага 21 парцела, подходящи за инвестиции и развиване на бизнес. Имотите се намират територия на града. Всички те имат обезпечена достъпност до ключовите елементи на техническата инфраструктура, което кореспондира с функционалното им предназначение.
В близост до тях има изграден водопровод, канализационна мрежа и електропровод. Част от имотите граничат, а други са в непосредствена близост до републикански път II-13 /Враца –Плевен/, който е възлова транспортна артерия.
Уникалната локация на имотите, на изхода на Бяла Слатина в посока Враца, предлага отлични условия за развитие на инвестиции и бизнес начинания.
Предвидена е и възможност за 2-годишно разсрочено плащане на продажната цена.
„Готов съм да подам ръка на всеки от Вас, избрал да стартира бизнес в Бяла Слатина, като гарантирам съдействие и подкрепа за реализирана на всяка съзидателна бизнес идея“, коментира кметът на общината инж. Иво Цветков.
От местната администрация допълват, че инвеститорите могат да направят и оглед на желания имот.
За целта трябва да позвънят на тел. +359919882167, +359893405760 или да пишат на e-mail [email protected], [email protected]

 
27.05.2020, 08:20 часа
2366 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha