Случайност или?! Тази нощ запалиха къщата на жената, пуснала скандално видео за дознателя от Бяла Слатина Деян Николовски /снимки/

Случайност или?! Тази нощ запалиха къщата на жената, пуснала скандално видео за дознателя от Бяла Слатина Деян Николовски /снимки/ Къщата на жената, публикувала скандално видео в социалните мрежи за дознателя от Бяла Слатина Деян Николовски, който е съблякъл 11-годишно момиче голо, е горяла тази нощ, научи агенция BulNews. 
Припомняме, че по думите на бащата на потърпевшата Никол, в неделя разследващият полицай е нахлул в дома на баба ѝ без заповед и е съблякъл детето. За станалото пред наш репортер разказаха бащата и чичото на потърпевшата – Галин Николов и Асен Николов. 

Мега скандал! Дознател от Бяла Слатина съблече момиче на 11 години голо /видео/

Днес лелята на Никол – 48-годишната Светла заяви, че през изминалата нощ къщата ѝ в Бяла Слатина е била запалена. По нейни думи, причината за огнената атака е именно скандалният клип, който е разпространила в социалната мрежа фейсбук. На него се вижда как дознателят Деян Николовски се опитва да счупи телефона на жената, за да спре да снима. 
Светла споделя, че палежът е станал около 3 часа през нощта. По това време жената е била сама в къщата си. Тя усетила странна миризма и се е събудила. 
Потърпевшата веднага подала сигнал на тел. 112 и към мястото се отправили полицейски екип и пожарна. До пристигането на огнеборците Светла вече била загасила пламъците. За щастие тя е реагирала навреме и щетите не са големи – увредени са печка и прозорец. Жената допълва, че полицейските служители направили оглед на местопроизшествието и открили празно шише от бензин. 
Светла пита дали е случайно, че дни след разпространението на видеото, къщата ѝ пламва посред нощ и се надява извършителят да бъде заловен. 
27.05.2020, 13:19 часа
14825 8
Коментари

АЗ

28.05.2020, 17:00 часа
Поведението на този полицай е като на мутра от зората на демокрацията, брутално и нагло - селско. Какъв ли чедър има над него, за да си позволява уронване престижа на полицейски служител? Такива изглежда са всичките му акции.

haha

28.05.2020, 10:30 часа
Тоя колко пъти требва да го хванат с наркотици че да го осъдят поне веднъж!!!

Хитлер

28.05.2020, 10:06 часа
Сталинчо тва е щот ние ходим на работа и изкарваме по некой лев и се храним пък и вие мангасарите сте добре охранени от нашите данъци мамичката ви мръсна ...обратно в индия мангали долни!!!!!

Кръстина Каменова

27.05.2020, 18:38 часа
Моля вииии !!!!!!!!!!!!!!!! Оставете моя Дидко намира, че му се отразява зле на либидото !!!! Благодаря.

сталин

27.05.2020, 15:43 часа
абе, хитлер къде си се писал, знаеш че българите по стават за сапун защото са по оядени като свине са, и сапуна ще по качествен...Мръсна сган...

Хитлер

27.05.2020, 14:17 часа
Мангалите на сапун !!!! Що не изгореха и мангалите заедно с печката мамичката им долна.... да мрът в кофата , обратно в индия ..нямат място в нашата страна!!!!

Коко

27.05.2020, 14:06 часа
ха сега а дали пък не започнаха много да си позволяват хората в униформа и с власт-ха сега -ох сега пъкда чакам да ме арестуват за тези думи

Ха сега де

27.05.2020, 13:58 часа
През изминалото денонощие от КОВИД-19 в България са починали трима души, дали пък случайно дознателя не е виновен и за това, а ?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha