Верига аптеки „Марешки“ откри нов обект в търговски център „Суми“ във Враца /снимки/

Верига аптеки „Марешки“ откри нов обект в търговски център „Суми“ във Враца /снимки/ Преди броени дни отвори врати във Враца най-новият обект на аптеки „Марешки“, видя агенция BulNews.
Най-голямата българска верига избра търговски център „Суми“, където откри модерна,социална аптека, добре заредена с цялата палитра висококачествена медицинска козметика. Аптеката е съобразена с желанията на гражданите за удобство и бързина при пазаруването на лекарства. На площ от 90 кв.м. е изградена модерна търговска зона, която отговаря на всички стандарти за безопасно пазаруване.
В разгара на кризата „Марешки“ показаха, че когато се работи професионално, с добра икономическа и социална политика, е напълно възможно да се създават обекти в полза на хората. Само в този обект новите работни места са 10, като освен фармацевти, в него има и технически персонал. Всички наети хора са на трудов договор. 
Квалифицираните фармацевти предлагат компетентна помощ при избора на най-подходящия продукт за вашето тяло и здраве.
Работното време на новата аптека „Марешки“ е от 8.00 до 20.00 часа, като в събота ще е отворена от 9.00 до 19.00 часа.
От ръководството на аптеки „Марешки“ обмислят и още по-удобни часове на работа на новия обект, но това ще бъде приятна изненада за многобройните им клиенти.
28.05.2020, 08:40 часа
4329 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha