Отново обявиха за публична продан петролна база във Враца /снимки/

Отново обявиха за публична продан петролна база във Враца /снимки/ Частен съдебен изпълнител обяви за публична продан петролна база във Враца, научи агенция BulNews. 
„Петролна база Враца" се намира в Промишлената зона на Враца на ул. „Христо Смирненски“ № 9 и е с площ от 80.728 декара с развита транспортна и инженерна инфраструктура. Имотът е с напълно изградени инфраструктура - площадкови комуникации и комунални връзки и вертикална планировка, ограден е самостоятелно. На незастроения терен са изпълнени бетонови и асфалтови трайни настилки, а на площ от около 27 682.00 м2 са изпълнени ЖБ обваловки около резервоарите за горива и масла. Наличен е резервоарен парк, състоящ се от 44 броя вертикални резервоара за съхранение на нефтопродукти с обща вместимост 94 800 м3.
В базата са изградени и технологични подобрения, сред които система за автоматизация, предаваща данни към Агенция Митници, съгласно Наредба № 3/12.02.2010 г., която се състои от разходомери за дизел и бензин за жп разтоварване, разходомери за дизел, биодизел, бензин гориво за вход и изход на автоцистерни и Кантар за жп цистерни - входно/изходна точка измерване на постъпващите и излизащите количества тежки горива от Ж.П. цистерни и от кантар за автоцистерни - входно/изходна точка за измерване, на постъпващите и излизащите количества тежки горива от автоцистерни. Базата разполага и с подобрена система предназначена за отчитане и контрол на входящите и изходящите количества вещества на входа и изхода на складовата база в допълнение с индустриален компютър и сървър съхраняващ базата данни. Сред екстрите са още ИКУНК за предаване на данни към Агенция Митници, нивомерна система с ултра-звукови нивомерни сонди общо 36 броя.
Началната цена, от която започва публичната продан, е 19 810 210 лева.
Търгът ще се проведе на 2 юли от 13.30 часа в сградата на Районния съд във Враца.

 
29.05.2020, 08:30 часа
1724 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha