"Кариана"/Ерден/ продаде Ангел Бастунов на ЦСКА 1948

"Кариана"/Ерден/ продаде Ангел Бастунов на ЦСКА 1948 Бижуто на "Кариана" Ангел Бастунов ще премине в новака в efbet лигата ЦСКА 1948. Новината съобщи босът на клуба от монтанското село Ерден Милан Йосифов.
„Няма да спираме развитието на момчето. Освен талантлив той е и изключително дисциплиниран, а и добър като човек“, заяви бай Милан. От ЦСКА 1948 обаче трябва да платят за трансфера, за да подпишат договор с Бастунов.
Крилото бе привлечен в "Кариана" през лятото на 2018 година, след като собственикът на клуба откупи правата му от столичния "Септември", като тогава плати не малка сума за него.
Бастунов много бързо се наложи в основния състав при тогавашния треньор Атанас Джамбазки. След като отборът бе поет от Весели Великов 21-годишният футболист продължи да бъде основна фигура в отбора. През настоящия сезон роденият в Разлог нападател има два гола и три асистенции за карианци.
Освен от новака в efbetлигата ЦСКА 1948 интерес към Ангел Бастунов проявяваха още от елитния "Арда" (Кърджали) и от "Пирин" (Благоевград). Той обаче реши да продължи кариерата си в столичния клуб. Бастунов е вторият футболист, който си тръгва от "Кариана". Преди него с клуба се раздели полузащитникът Симеон Русев.
28.05.2020, 13:46 часа
1105 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha