Арабин в пустиня! Наглец паркира насред кръстовище във Видин, затрудни движението /снимки/

Арабин в пустиня! Наглец паркира насред кръстовище във Видин, затрудни движението /снимки/ Неправилното паркиране във Видин отдавна се превърна в обичайна гледка. Шофьор от града е решил да не прави изключение от правилото и е зарязал „Фиат“-а си на кръстовище в града посред бял ден. С постъпката си той е успял да вбеси минаващите шофьори, на които не им е останало друго, освен да заобикалят безумно спряното возило, без да имат добра видимост. 
Ядосан от наглото спиране на притежателя на „Пунто“-то, негов съгражданин го е заснел и е качил снимките в социалните мрежи за назидание. На кадрите ясно се вижда, че водачът не се е замислил дали оставеният насред кръстовището автомобил ще пречи на останалите участници в движението, а видимо не го е интересувал и Законът за движение по пътищата, когато е трябвало да се запознае с него.
Под публикацията се изляха куп коментари от възмутени жители на града. 
„В целия град е така, пълно е с такива“, „Той само за малко…“, „Във Видин нищо не е нормално“, коментираха те. 
Видинчани се надяват съгражданите им, които превърнаха неправилното паркиране в града в масова практика, да бъдат санкционирани с високи глоби от органите на реда, за да си вземат поука. 
 
01.06.2020, 08:49 часа
4968 2
Коментари

Михаил Митов

01.06.2020, 10:52 часа
Хрумвало ли ви е, че в конкретният случай колата е угаснала на това място и не може да запали. От снимката не става ясно колата дали е спряла за да изчака движещите се. Не съм запознат с конкретният случай, но обикновенно има просто обяснение.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha