Вижте кой е офицерът от НСО, поръчал убийството на известната и във Враца Станка Марангозова /снимки/

Вижте кой е офицерът от НСО, поръчал убийството на известната и във Враца Станка Марангозова /снимки/ Появиха се първи снимки на подполковникът от НСО Борис Иванов, който само преди седмица бе арестуван за поръчковото убийство на известната и във Враца Станка Марангозова. До този момент от съда и прокуратурата не предоставиха негова фотография, за да не се пречи на разследването. 
Според държавното обвинение, именно Борис Иванов е организатор на екзекуцията на Марангозова. Той е приел поръчката от доведения син на Емилия Масларова - измамника Иво Масларов, и е намерил двамата изпълнители, които са я ликвидирали физически на 10 октомври 2019 г. За покушението са били платени 50 000 лева.
Колегите на бившия кадър от Криминална полиция и настоящ гард от НСО са изненадани от обвиненията срещу него. Убедени са, че колегата им е натопен, въпреки че им правело впечатление неговата широка палитра от контакти на всевъзможни нива. Борис, когото в НСО знаят като Боби Рижавия заради цвета на косата му, поддържал и доста висок стандарт на живот, въпреки че заплатата му като гард била под 2 500 лева.
От прокуратурата вече разкриха, че в GSM-a на Борис Иванов са открити доказателства, че е участвал в престъпления, включително в замисъла на убийството на Марангозова в столичния квартал „Младост“.
29.05.2020, 12:04 часа
4442 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha