Вижте какво вещаят звездите за днес

Вижте какво вещаят звездите за днес

Овен 
Днес нещата трябва да бъдат оставени на собствения им ход. Запазете си малко лично пространство. В отношенията си с деловите партньори се доверете на първоначалното си чувство.

Телец 
Днес ще се чувствате малко неразбрани. Разногласия и несъвпадане на интереси с приятелите ви, не бива да ви разстройва. Другите също надали ще се отнесат с разбиране и уважение към вашите добри намерения.

Близнаци 
Този ден е на лъжливите надежди, измами и провокации. Ще направите няколко стъпки в направление, което ще ви се стори правилно, а после ще разберете, че сте се озовали в задънена улица.

Рак 
Не приемайте съвсем присърце някои прибързани думи и постъпки на ваши близки или приятели. Няма вложен никакъв подтекст и тайни намерения. Просто вашата чувствителност е изострена.

Лъв 
Другите не винаги разбират вашите действия и често трябва да обяснявате защо правите така, а не по друг начин. Днес някои хора могат да започнат да ви облъчват с отрицателна енергия, добре е да вземете предпазни мерки и да ги избягвате.

Дева 
Починете си от активната дейност и се отдайте на анализа на събитията. Ако оцените правилно собствените си успехи и неудачи в последно време, то не е изключено да промените отношението си към тях.

Везни 
Добре ще е да прекарате този ден в уединение, а ако не е възможно, то запазете неутралитет в общуването с другите. За да разредите вътрешното си напрежение, намерете нещо ново и интересно, с което да се занимавате.

Скорпион 
Придържайте се днес към правилото: “мълчанието е злато”. Ако не прекалявате с емоциите, всички въпроси ще се разрешат благополучно. В днешния ден трябва да бъдете по-икономични и да не се поддавате на желанието си да купувате разни неща.

Стрелец 
В такива дни като днешния е добре да се вслушате в ритъма на живота. Всяка днешна инициатива от ваша страна може да завърши с обратен ефект, но старанието ви в работата ще бъде оценено от началството.

Козирог 
Работната обстановка може да повлияе върху настроението ви и дори да го развали. На променящите се обстоятелства около вас е необходимо да реагирате бързо и чрез нестандартен подход.

Водолей 
Настоящите ви проблеми са отражение на допуснати в миналото пропуски и грешки.  Отнасяйте се критично към своите недостатъци днес и само така ще можете да укрепите собствените си позиции.

Риби 
Повишеното напрежение може да се отрази отрицателно на вашата енергия и здраве. Ще трябва да внимавате да не се изтощавате. Това е денят, в който трябва да отделите повече време за почивка и самоугаждане.

30.05.2020, 08:26 часа
2112 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha