Мъж без книжка се преобърна с „Ауди”-то си в канавка във Врачанско, прати авера си в болница

Мъж без книжка се преобърна с „Ауди”-то си в канавка във Врачанско, прати авера си в болница Мъж катастрофира с „Ауди”-то си във Врачанско, прати спътника си в болница, съобщиха от МВР.
Пътнотранспортният инцидент станал снощи около 22.15 часа. Лек автомобил „Ауди 80” пътувал от село Бутан към Гложене, когато водачът му М. Х. излязъл вдясно по посока на движението си и се преобърнал в крайпътна канавка.
Свидетели на катастрофата сигнализирали на спешния телефон и след минути на мястото пристигнали медици и полицаи.
Убити при произшествието няма. Ранен е пътникът от автомобила – С. Ц. от Бутан. Той е прегледан на място и транспортиран до многопрофилната болница в Козлодуй с установена фрактура на лявата ръка в областта на мишницата. Впоследствие мъжът е откаран с личен автомобил до врачанската болница, където е настанен без опасност за живота.
На мястото на катастрофата униформените направили справка в масивите на КАТ, при което станало ясно, че водачът на автомобила е неправоспособен и има влязло в сила Наказателно постановление за налагане на административно наказание за същото деяние. Същият е изпробван за алкохол, като пробата му е отрицателна. 
Причината за случилото се е несъобразена скорост.
По случая е образувано досъдебно производство.

*Снимката е илюстративна
31.05.2020, 10:07 часа
6399 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha