Община Мездра изненада приятно децата с подаръци за 1 юни /снимки/

Община Мездра изненада приятно децата с подаръци за 1 юни /снимки/ В изпълнение на Заповед №324/ 26.05.2020 г. на кмета на община Мездра Иван Аспарухов, от днес бяха възстановени посещенията на деца във всичките 5 детски градини на територията на общината, както и в повечето от техните филиали по селата. Изключение правят само филиалите на ДГ “Детелина” в с. Върбешница и на ул. „Христо Ботев” №4, на ДГ „Мир“ в с. Долна Кремена и на ДГ „Звездичка“ - Зверино в с. Оселна, които ще отворят врати на по-късен етап поради нежелание от страна на родителите децата им да тръгнат на градина сега.
По повод Международния ден на детето - 1 юни, Община Мездра изненада приятно възпитаниците на детските градини, като тази сутрин на входа малчуганите бяха посрещнати от „Усмивка“ и „Щастливко“.
Всяко от 278-те деца, които се завърнаха отново в детските заведения, получиха лакомства и пособия, които ще бъдат полезни за тяхното обучение.
Целта на инициативата е децата да не губят чувството за празнична атмосфера в условията на извънредна епидемична обстановка.
 
01.06.2020, 16:43 часа
802 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha