Извънредно! Моторист влезе под завиващ камион във Враца, линейка лети към болницата /снимки/

Извънредно! Моторист влезе под завиващ камион във Враца, линейка лети към болницата /снимки/ Пътен инцидент е станал преди минути на централен булевард във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews. 
Катастрофата е на бул. "Васил Кънчов", срещу строймаркет "Инекс".
До сблъсъка се е стигнало, след като мотор, движещ се с висока скорост, се е забил под товарен камион "Мерцедес", който е влизал в града и е пътувал по булеварда. Шофьорът на тежката машина е дал десен мигач, за да завие към автосервиз, при което около 25-годишният рокер, е предприел забранено изпреварване отдясно и буквално влязъл под возилото. По думи на шофьора на "Мерцедес"-а преди да се удари в него, рокерът рисково е изпреварвал други камиони и коли. 
На мястото са пристигнали полицейски екип и линейка. Мотористът е бил в съзнание и е транспортиран към врачанската болница, като на този етап няма повече данни за здравословното му състояние. 
На двамата водачи са направени проби за употреба на алкохол, които са с отрицателни показания. 
03.06.2020, 14:01 часа
14455 4
Коментари

хулиган

06.06.2020, 06:49 часа
Не че тоя с буса е много добър шофьор. Мен лично ме е засичал на два пъти и то по същия начин като с мотора. От лява лента директен завой на дясно. Абе само олигофрени.....................

Да живее България!!!

04.06.2020, 06:26 часа
Всички участници са виновни. Понеже тоя портал не е на нужното разстояние от пътното платно камиона зави на дясно, но от лявата лента.

да...

03.06.2020, 18:54 часа
На Isl of man TT няма български участници. Между полуспрели камиони и жени с детски колички ручат и пушат с гуми. Недоклатени нещастници. Пак са объркали кое къде се прави.

Brutal

03.06.2020, 16:57 часа
Още един дарител на човешки органи...направо режете и вземайте каквото трябва от тялото, този няма да живее дълго....
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha