Особености на секса със свръхнадарени мъже

Особености на секса със свръхнадарени мъже Говорим си, че размерът има значение, че на този свят са нужни повече надарени мъже, правим си сладки и солени майтапчета по темата, правим се на отворени, мнооооого отворени, но когато видим нещо по-дълго от 22 см, просто си гълтаме... граматиката. Но, момичета, народът го е казал „Око да види, ръка да пипне”. Така че що просто да не се насладим?

Физиологията ни го позволява
Влагалището на жените е създадено така, че да се разтяга при възбуда, така че дори и да си мислите, че това голямо нещо пред вас няма как да се побере в най-интимното място от тялото ви, бъркате. „Но най-важното е да бъдете възбудени, за да се отпуснат мускулите ви. Опитвайте, без да се стряскате! Може сами да се изненадате от себе си”, съветваше приживе секскоучът Алекс Ломски. Според него жените, които се страхуват да не изпитат болка при секс, най-често имат подсъзнателен закодиран стрес от първия си полов контакт. Ако мъжът е бил неопитен, не е успял да ги предразположи или е бил егоист в леглото, то най-вероятно стресът от изживяването им е повлиял по отношение на междучаршафните преживявания занапред. Това обяснение важи особено за по-младите момичета, които още не са осъзнали дали го правят, защото им харесва или защото трябва да го направят. Ако е защото трябва, размерът може да се окаже непреодолима трудност, тъй като липсва удоволствие. „Когато желанието е взаимно, едва ли размерът ще е проблем. Дори обратното. Еволюцията е наложила жената да избира по-надарен мъж, защото се предполага, че той стига по-навътре в нея, сперматозоидите изминават по-кратък път и тя по-лесно ще забременее”, казва сексучителят. „Ако жената се страхува от пениса, нека загаси лампата”, шегуваше се Ломски.

Ограничителен пръстен или лубрикант
Не бързайте с лубриканта, а наблегнете на любовната игра, за да се отпуснете. Има мъже, със силно его, които държат жената да е възбудена заради тях самите и да поемат техния размер, защото са готови за него, а не да си сложат лубрикант и така всичко да стане бързо и лесно. Жената трябва да е готова. Опитайте със смазките ако наистина усетите проблем. Често презервативите на популярните марки се продават заедно с вазелин на водна основа, който не къса презерватива и е подходящ за мисията - лесно проникване.

Подходящи пози
Ако сте за първи път с прекалено надарен мъж, обяснете му, че леко се притеснявате и го помолете да не влиза във вас с цялото си достойнство, докато свикнете. Ако искате сами да контролирате нещата обхванете долната част на пениса с ръка. В секс магазините продават ограничителни пръстени, които вършат същата работа, но с ръка е по-добре, за да се получи по-силно удоволствие. „И на мъжа ще му хареса, защото при всеки тласък той ще получава усещане, сякаш прави първо проникване. Така и ще свърши по-бързо. Тази техника може да се практикува в поза „лъжичка”, при която жената е легнала по корем и мъжът е зад нея. А ако се отпуснете, махнете ръката – предпазител”, обясняваше преди да почине Алекс Ломски. За безболезнен първи опит с XXL може да изберете и поза „ездач”, при която вие сте отгоре или мисонерската, при която бедрата контролират дълбочината на тласъците. И не забравяйте, че големият размер безпроблемно ще стигне до Е-точката, която се намира преди шийката на матката и може да ви осигури маточен множествен оргазъм.

Любопитно
Според изследване 35% от жените са напълно способни да поемат пенис от 20 до 23 см. С малко тренировки 30% от останалите жени също могат да се справят със секса с надарен мъж, стига да знаят как да се отпуснат.
07.06.2020, 10:00 часа
1487 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha