"Монтана" отново праща в "Кариана" Пиер, Каската и Кристиян Апостолов

"Монтана" отново праща в "Кариана" Пиер, Каската и Кристиян Апостолов "Монтана" пак преотстъпва юноши на "Кариана". Става въпрос за офанзивните футболисти Кристиян Апостолов, Пиер Пиеров и Владислав Цеков-Каската, които през сезон 2020-2021 година ще играят с червената фланелка. Първите двама действат по двете крила на атаката, а Цеков е типичен централен нападател.
„За момчетата е важно да играят редовно. Те имат качества и съм сигурен, че в "Кариана" ще разгърнат пълния си потенциал и ще бъдат от полза за отбора“, заяви президентът на монтанския клуб Румен Панайотов.
Апостолов, Пиеров и Цеков имаха същия статут и през започналия, но не завършен пролетен дял от първенството във Втора професионална лига. Тримата изкараха зимната подготовка с отбора, но така и не успяха да запишат участие в официален мач.
При подновяването на шампионата "Кариана" записа служебна победа с 3:0 над отказалия се от участие "Поморие", във XXII-ия кръг по програма почиваше, с след това първенството бе прекъснато заради въведеното извънредно положение в страната.
04.06.2020, 13:34 часа
1741 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha