Дами, защо не трябва да отказваме орална любов

Дами, защо не трябва да отказваме орална любов Къпем се всеки ден най-малко по два пъти, веднъж в месеца поне ходим на бразилска коломаска или пък ежедневно свещенодействаме с бръснача върху интимните си части и прекрасните си крака.
Оставяме след себе си диря от скъп френски парфюм, но все не сме уверени, че скърцаме от чистота, когато партньорът ни се насочи „там, долу”. Унесени в тревожни хигиенни мисли, бавно, но сигурно изпровождаме оргазма, който любимият ни се мори да ни достави. „Май не трябваше да ги ям онези кисели краставици на обяд. Дали не съм пропуснала някое издайническо косъмче, което разваля целия ми плътски имидж? Абсурд е да се навия за 69, той е толкова близо, че няма начин да не види добре прикрития от мен с месеци целулит.”
Истината е, че на мъжа в този момент последното нещо, което му минава през главата, е наличието на някакъв си там целулит. За господата докосването с език на гениталиите ни е висша форма на интимност, с която ни казват, че ни обожават и не искат нито едно кътче от нас да остане непознато и непокътнато от тях.
Знам, не е честно, че едно такава изначална човешка нужда трябва да се дисектира толкова педантично от нас. На мъжете от малки никой не им втълпява, че трябва да са перфектни. Привилегировани анатомично в някои части, те без свян могат да уринират на улицата или на гумата на колата, а ние сме тръгнали да се притесняваме от прекалено взискателните си хигиенни възприятия. Да не би пък партньорите ни винаги да ухаят на пачули и бергамот?
Така че, преди да откажем „по-различни” ласки следващия път, нека не забравяме, че понякога стимулирането на клитора ни е единственият източник на оргазъм, с който можем да се похвалим. Освен това оралният секс е добър поддръжник на здравето ни.
Комбинацията от всички бенефити, които той ни носи, е безценна. Когато оргазмираме по време на орална любов, това има успокоителен ефект върху нас, което води до намаляване на стреса. А окситоцинът и ендорфинът, които се отделят по време на сексуалната ни кулминация, помагат на раните ни да заздравеят по-бързо. Но трябва да сме наясно, че задоволителният орален секс не може да се получи без отворена и искрена комуникация с партньора ни. Ако допуснем любимия си по-близо, то ще заздравим отношенията си и драстично ще покачим усещането за интимност в отношенията ни.
В такъв случай, кои сме ние, та да слагаме прът в любовното колело, подкарано смело от безстрашния ни любим.
08.06.2020, 11:00 часа
1634 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha